Fərqli applicationlar üzərində vahid app qurulması - Heybətov, Rüfət; Yunusov, Amil; İbrahimov, Rəşad; Dəmirov, Nicat (My University, 2024)
Magistr dissertasiya işi Elektron təhsilə, təhsil sistemində Elektron bazanın yaradılmasına həsr olunmuşdur. İnformasiya və kommunikasiya texnologiyalarının təhsildə tətbiqinin ən vacib istiqamətlərindən biri kompüterlərin multimedia imkanlarından istifadə etməkdir. Multimedia vasitələrindən istifadə əyaniliyi gücləndirir, informasiyanın məntiqi və obrazlı mənimsənilməsi üsullarını birləşdirir ki, bu da təlim prosesini fəallaşdırır. Elektron baza adətən kompüter sistemində elektron şəkildə saxlanılan strukturlaşdırılmış məlumat və ya verilənlərin mütəşəkkil toplusudur.
Keywords: Elektron təhsilin tarixi inkişafı və xüsusiyyətləri; Elektron təhsildə mövcud tətbiqlər və dünya təcrübəsi; Distant təhsilin təşkili modeli