C# proqrmlaşdırma dilində “Parking” tətbiqinin yaradılması - Abdullayeva, Vüsalə; Ağazadə, Nurlan (My University, 2024)
Belə bir proqramın hər hansı bir müəssisəyə tətbiq olunması prosesi o qədər də sadə deyil, çünki park yerlərinin girişində məhdudiyyətlər qoyulur. Proqrama inteqrasiya olunması üçün bunlar elektron olmalıdırlar. Bu məhdudiyyətlərə görə proqramlar hər müəssisəyə uyğunlaşdırılmalıdır. Məsələn, elektron bir məhdudlaşdırıcının açılması “NFC” ilə ola bilər. Bunun üçün hər bir sifarişə əlavələr olunmalıdır. Bu əlavələr isə həmin məhdudlaşdırıcının istehsalçısı tərəfindən verilən inteqrasiya sənədlərinə əsasən edilməlidir.
Keywords: Verilənlər bazasının yaradılması; “DataAccess”-in yaradılması; “Web Api”-in yaradılması