Radiolokasiya stansiyasının verici-qəbuledici anetnasının işlənməsi - Əliyeva, Lalə; Cabbarov, Vüsal; Bəhrəmli, Yaşar; Muxtarova, Sevinc (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2023)
Radiolokasiyanın inkişafı nəticəsində müşahidə aparılmasında müəyyən radiotexniki qurğuların vasitələrində istifadə olunmaqla müxtəlif obyektlərin yerinin müəyyən edilməsi, onların aşkarlanması proseslərindən ibarətdir ki, burada radiolokasiya stansiyalarının verici - qəbuledici antenalarının göstəricilərinin tədqiqinə xüsusi diqqət yetirmək lazımdır.
Keywords: Radiolokasiyanın nəzəri əsasları