The Interview Times : Bəhram Bağırzadə | Buraxılış No.6 | Sentyabr, 2022 ﻿ - El Presidente; Kamanga, Nathan; Namazova, Fidan; Eyvazova, Fəridə; Əsgərova, Suğra; Duran, Alejandra Garcia; Guliyeva, Sabina (ADA University, 2022)
Müsahibənin tamamını oxumaq üçün aşağıda View/Open hissəni tıklayın.
Keywords: ADA University--Newspaper.