Kiçik şəhərlərin nəqliyyat sistemində risklərin müəyyən edilməsi və qiymətləndirilməsi - Hüseynli, Toğrul; Məmmədov, Hacı; Rəhimov, Təbriz; Salmanov, Pərviz; Surxayeva, Qəndab (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2023)
İnsanlar daşıma şirkətlərinin onlara qarşı münasibətini daha nəzarətli, mədəni diqqətli münasibətlərin olmasını, avtobusların lazımı qaydadan daha çox insan toplamağa çalışması və bununlada daşıma qaydalarının pis bir şəkildə pozulmasına yol verilməməsini, avtobuslara minərkən normal şəkildə lazımı şəraitlərin təmin edilməsini, avtobusların və taksilərin texniki və sanitar vəziyyətlərinin yaxşılaşdırılması üçün avtobuslar və taksilər haqqında daha çox məlumatların, o cümlədən də marşutların hərəkət etdiyi istiqamətlər barəsində məlumatın verilməsinin tələb edir.
Keywords: Nəqliyyat logistikası; Kiçik şəhərlərdə nəqliyyat sistemi