Birbaşa reduksiyaetmə yolu ilə dəmir filizindən girdələrin alınması texnologiyasının nəzəri prinsipləri - Azimova, Lala; R.İ. Şükürov; E.N. Qafarov (My University, 2017)
Məqalədə birbaşa reduksiyaetmə yolu ilə dəmir filizindən girdələrin alınması texnologiyasının nəzəri prinsiplərindən bəhs edilmişdir.
Keywords: dəmir filizi; reduksiyaetmə