Telekommunikasiya sistemlərində və şəbəkələrində informasiya təhlükəsizliyi məsələlərinin tədqiqi - Həsənov, Eldar; Mahmudzadə, Nənəşxanım; Zeynalova, Günay; Abışova, Ülviyyə (My University, 2024)
Telekommunikasiya sistemlərində məlumat şifrələmə metodlarının tətbiqi, məlumatların məxfiliyinin və bütövlüyünün qorunmasında mühüm rol oynadığı müəyyən edilmişdir.
Keywords: Telekommunikasiya sistemlərində informasiya təhlükəsizliyinin əsas prinsipləri; Telekommunikasiya şəbəkələrində kiber təhlükəsizlik problemləri; Telekommunikasiya şəbəkələrində kiber təhlükəsizlik problemləri; RSA Şifrələmə alqoritmində yaranan kiberhücumların qarşısını alma metodları; TLS Klient və Server Konfiqurasiyasının Modelləşdirilməsi