Azərbaycan Respublikasının şəhərlərində parklanma probleminin təhlili - Süleymanlı, İlkin; İsmayılov, Fərid; Şirinov, Sənan; Zeynallı, Asif; Xəlilov, Sadiq (My University, 2024)
Müxtəlif şəhərlərdə olan parklanma ilə bağlı məsələlər araşdırılmışdır. Xarici ədəbiyyatlardan istifadə olunaraq analizlər edilmişdir. Bunun nəticəsi bizə təhlilin effektiv şəkildə qiymətləndirməyə imkan verir. Ölkəmizin şəhərləri parklanma problemləri ilə üzləşirlər. Avropa və Asiya şəhərlərinin parklanma ilə bağlı əldə etdikləri təcrübələr nəzərdən keçirilmişdir.
Keywords: Avropa şəhərlərində parklanma problemlərinin təhlili; Asiya şəhərlərində parklanma problemlərinin təhlili; Şəhərlərdə parklanma problemləri mövzusunda yerinə yetirilmiş məqalələrin icmalı; Parklanma problemlərinin yaranma tarixi