Hərəkət təhlükəsizliyinin artırılması məqsədi ilə taksi sürücülərinin ixtisaslaşdırılmasınin təşkili üçün tədbirlər planının işlənib hazırlanması - Ruhin, Kərimov (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2023)
Taksi sürücülərinin ixtisaslaşdırılması, sürücülərin və sərnişinlərin təhlükəsizliyi və rahatlığı üçün son dərəcə vacibdir. İxtisaslaşdırılmamış sürücülər, sürücülük qaydalarını bilmədikləri üçün təhlükəli bir yol səfərinə səbəb ola bilərlər. Taksi sürücülərinin ixtisaslaşdırılması,ictimai nəqliyyatın təhlükəsizliyi və səmərəli funksionallığı üçün son dərəcə vacibdir.
Keywords: İcmalarımızda Taksi sürücülərinin dəyəri; Yol hərəkət qaydaları; Şəhər və şəhərətrafı sərnişin daşımaları