Biometrik texnologiyalarının tətbiqiylə kibertəhlükəsizliyin təmin edilməsi - Pirmuradlı, Fəqan; Əmrahov, Murad; Rəhimov, Natiq; Şəkərov, Elşən; Nəcəfli, Əli (My University, 2024)
Biometrik texnologiyalarının tətbiqi ilə kibertəhlükəsizliyin təmin edilməsi müasir kibertəhlükəsizlik sistemlərində insan fizioloji və davranış xüsusiyyətlərinə əsaslanan identifikasiya və autentifikasiya üsullarının tətbiqini araşdırır.
Keywords: BİOMETRİK TEXNOLOGİYALARININ TƏTBİQİ; Biometrik sistemlərdə əlamətlərin çıxarılması üsullarının analizi; İnsanın biometrik identifikasiyası üçün əlamətlərin çıxarılması üçün maşın təlim üsullarının eksperimental tədqiqi