Proqram kodlarının mürəkkəbliyinin ölçülməsi üsullarının tədqiqi - Qarayev, İbrahim; Qüdrətov, Orxan; İsrafilli, İsmayıl (My University, 2024)
Proqram kodlarının mürəkkəbliyinin ölçülməsi üsullarının tədqiqi — proqram təminatının oxunaqlılığı, texniki dəstəklənməsi, test edilə bilməsi və saxlanması baxımından vacib sahədir. Kodun nə qədər mürəkkəb olduğunu müəyyən etmək, həm onun keyfiyyətini qiymətləndirmək, həm də gələcəkdə potensial problemləri proqnozlaşdırmaq üçün əsasdır.
Keywords: Proqram təminatının keyfiyyəti; Proqram təminatının inkişafı metodologiyası; Proqram təminatının hazırlamasında mürəkkəbliyin azaldılması