Xidmətlər bazarında rəqabət mühitinin təhlili və yaxşılaşdırılması - İsgəndərli, Fərid; Qurbanlı, Elnur (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2023)
Xidmətlər bazarında rəqabət mühitinin təhlili və təkmilləşdirilməsi mövzusu bugünki biznes mənzərəsində çox aktualdir. Bunun səbəbi ondan ibarətdir ki, xidmətlər sektoru bir çox ölkələrdə iqtisadi inkişafın əsas hərəkətverici qüvvəsinə çevrilib və bu sektorda fəaliyyət göstərən müəssisələrin rəqabət qabiyyəti onların uğuru və sağ qalması üçün mühüm əhəmiyyət kəsb edir. Rəqabətli xidmətlər bazarında müəssisələr rəqiblərindən fərqlənmək, müştəriləri cəlb etmək və gəlirliliyi qorumaq üçün davamlı olaraq rəqabət mühitini təhlil etməli və təkmilləşdirməlidirlər.
Keywords: Biznesin təşkili və idarə olunması