Maşınqayırma texnologiyası - Yusubov, Nizami; Xankişiyev, İsaq; Cabbarov, Rövşən (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2024)
Hər bir laboratoriya işi mövzu ilə bağlı işin məqsədi, işin məzmunu, işin yerinə yetirilməsi metodikası və ya nəzəri hissə, işin yerinə yetirilməsi üçün lazım olan avadanlıq, işin yerinə yetirilmə qaydası, hesabatın tərtib edilməsi, yoxlama sualla- rından ibarətdir. Həmçinin hər bir laboratoriya işi üçün zəruri əlavələr verilir.