ADA Universitetində Ümummilli Liderin anadan olmasının 100 illiyinə həsr olunmuş kitab sərgisi açılıb - Azərtac (Azərtac - Elm və təhsil, 2023)
Oktyabrın 25-də ADA Universitetində Ümummilli Lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 100 illiyinə həsr olunmuş "Heydər Əliyev 100 illik yubiley kitab sərgisi: Fədakarlıq, Liderlik və İlham dolu əsrin təntənəsi" adlı kitab sərgisi açılıb. AZƏRTAC xəbər verir ki, ADA Kitabxanasının rəhbəri Elçin Məmmədov üç gün davam edəcək sərginin açılış mərasimində görkəmli yazıçıların, ədəbiyyat xadimləri və digər nümayəndələrin iştirak etdiyini bildirib.