ADMİU Ulu Öndər Heydər Əliyevin 100 İlliyi Münasibətilə Keçirilən Beynəlxalq Tədbirdə - ADMİU (Azərbaycan Dövlət Mədəniyyət və İncəsənət Universiteti, 2023)
ADMİU-nun Kitabxana-İnformasiya Mərkəzi ADA Universitetində Ümummilli lider Heydər Əliyevin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş kitab, elm və mədəniyyət bayramı olan beynəlxalq tədbirdə iştirak edib. Oktyabr ayının 25-27 tarixlərində keçirilən tədbirdə “Fədakarlıq, liderlik və ilham dolu əsrin təntənəsi” mövzusunda kitab sərgisi təşkil olunub. Tədbirin açılışnda ADMİU-nun Elm və yaradıcılıq işləri üzrə prorektoru, Kulturologiya üzrə fəlsəfə doktoru, dosent Sədaqət Əliyeva iştirak edib.
Keywords: ADA University -- Book fair.; ADA University -- Book fair -- Articles.; ADA University -- Aliyev, Heydar -- Centennial.