Müasir dövrdə elektron təhsilin formalaşdırılması üçün ali məktəblərin dərs cədvəllərinin elektronlaşdırılması - Mahmudov, Elcan; Həziyev, Həzi; Məmmədrzayev, Marat; Əsgərli, Məhəmməd (My University, 2024)
Magistr dissertasiyası Müasir dövrdə elektron təhsilin formalaşdırılması üçün ali məktəblərin dərs cədvəllərinin elektronlaşdırılmasına həsr edilmişdir. İş 3 fəsil, 9 yarımfəsildən ibarətdir. I Fəsil müasir dövrdə elektron təhsilin əhəmiyyətini araşdırır. O, rəqəmsal öyrənmə vasitələri və platformalarının ənənəvi təhsil metodlarını necə dəyişdirdiyini, öyrənməyi daha əlçatan və çevik etdiyini vurğulayır.
Keywords: Elektron dərs cədvəllərinin uğurlu modelləri; Müasir dövrdə elektron təhsilin formalaşdırılmasının əhəmiyyəti; Ali təhsildə elektron dərs cədvəllərinin faydaları; Ali məktəblər üçün elektron dərs cədvəllərində gələcək trendlər və innovasiyalar