The Interview Times : Vafa Kazdal | Buraxılış No.3 | Mart, 2022 - El Presidente; Kamanga, Nathan; Namazova, Fidan; Babayeva, Niyazi; Əsgərova, Suğra; Duran, Alejandra Garcia; Abbasova, Aynura; Tağıyev, Toğrul; Ələkbərov, Cavid (ADA University, 2022)
Müsahibənin tamamını oxumaq üçün aşağıda View/Open hissəni tıklayın.
Keywords: ADA University--Newspaper.