1 Saylı Şöbə - (:unkn) unknown (My University, 2026)
İnformasiya cəmiyyətinin elmi-nəzəri problemləri. IV sənaye inqilabı texnologiyalarının elmi-nəzəri problemləri. Rəqəmsal transformasiya və elektron dövlət problemləri. Əsas elmi nəticələri