Avia biletlərin məlumat-sorğu sisteminin qurulması - Cavadzadə, Əli (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2024)
Aviabilet sorğu sisteminin dəqiqliyi və aktuallığı sistemin istifadə etdiyi məlumat mənbələrindən və onun inteqrasiyasından asılıdır. Yaxşı aviabilet sorğu sistemi müasir və dəqiq məlumatları təmin etmək üçün aviaşirkətlərin və səyahət agentlərinin etibarlı məlumat mənbələri ilə inteqrasiya etməlidir.