Vətən uğrunda - Həsənzadə, Etibar ("İMZA" nəşrlər evi, 2023)
Kitab 44 günlük Vətən müharibəsində iştirak edən Daşkəsən rayonunun döyüşçülərinə həsr olunmuşdur.
Keywords: Martyrs - Azerbaijan - Biography; Soldiers - Azerbaijan - Biography; Azerbaijan - History