Veb saytların təhlükəsizliyinin təhlili üçün devops vasitəsiylə proqram təminatının işlənməsi - Məmmədli, Qədir; Məmmədova, Aysel; İsrafilov, Samir; Əzimli, Gülər; Qələndərli, Ruslan (My University, 2024)
Veb saytların təhlükəsizliyinin təhlili üçün devops vasitəsiylə proqram təminatının işlənməsi müasir DevOps metodologiyalarının tətbiqi ilə avtomatlaşdırılmış təhlükəsizlik yoxlamaları, CI/CD proseslərinə inteqrasiya, və təhlükəsizlik zəifliklərinin erkən aşkarlanması məqsədini daşıyır.
Keywords: Veb sayt təhlükəziliyinin növləri və İT sferasında rolu; Veb Saytın qorunma üsulları; Veb Sayt haqqında istifadə olunan Proqram Təminatları; Simulyasiya və Nessus haqqında məlumat