Dəmir filizi qranulların qurutma texnologiyasının işlənməsi - Azimova, Lala (My University, 2019)
Məqalədə dəmir filizi qranulların qurutma texnologiyasının əsas xüsusiyyətləri qeyd edilmişdir.
Keywords: şixtə; dəmir filizi; qranul; gəmiqayırma