Konveyer bişirmə maşınlarında qranulların termiki emal rejiminin optimallaşdırılması - Azimova, Lala (My University, 2020)
Məqalədə konveyer bişirmə maşınlarında qranulların termiki emal rejiminin optimallaşdırılmasından bəhs edilmişdir.
Keywords: qranul; termiki emal