Hafiz Paşayev : Hər bir təhsil və elm ocağının ürəyi kitabxanadır - Ağayeva, Gözəl (Azərtac Mədəniyyət, 2014)
Hər bir təhsil və elm ocağının ürəyi kitabxanadır. Təhsil ocağının faydası və işi ümumən kitabxananın səmərəli fəaliyyətindən asılıdır. Buna görə də Mədəniyyət və Turizm Nazirliyi ilə birgə paytaxtımızda belə bir Beynəlxalq elmi konfrans keçirməyə qərar verdik. AZƏRTAC xəbər verir ki, bu sözləri “ADA” Universitetində “Kitabxana-informasiya sahəsində əldə edilmiş nəzəri və təcrübi nailiyyətlərin tətbiqi” mövzusunda keçirilən birinci Beynəlxalq elmi konfrans zamanı bu ali təhsil müəssisəsinin rektoru Hafiz Paşayev jurnalistlərə müsahibəsində demişdir.
Keywords: ADA University -- Conference materials.; Conference proceedings -- Articles.; ADA University -- News and media.