İnnovasiya Menecmenti - Aslanzade, Ilham; Taghiyev, A (My University, 2017)
Dərs vəsaitində innovasiya nəzəriyyəsinin əsasları, innovasiya iqtisadiyyatının əsas atributları, Azərbaycan Respublikasında innovasiya iqtisadiyyatının formalaşdırılması konsepsiyaları, yüksək texnologiyalar və onların iqtisadi inkişafda rolu, ölkənin sosial- iqtisadi siyasətinin tərkib hissəsi olan innovasiya siyasəti, innovasiya layihələrinin işlənilməsi və həyata keçirilməsi, habelə ölkədə innovasiya fəaliyyətinin idarəedilməsilə əlaqədar olan digər məsələlər əhatə edilmişdir. Kitabın hazırlanmasında əsas məqsəd- ölkədə innovasiya iqtisadiyyatının formalaşdırılması və inkişafının səmərəli idarə edilməsinin ümumi istiqamətlərini müəyyən etməkdən ibarətdir. Kitabın yazılmasında “İnnovasiya menecmenti” fənninin Azərbaycan Texniki Universitetində və Sumqayıt Dövlət Universitetində tədrisi təcrübəsindən istifadə edilmişdir. Dərs vəsaiti Ali texniki məktəblərin bakalavriatları, magistrləri, doktorantları, müxtəlif səviyyəli obyektlərin (dövlət, sahə,region, müəssisə və s.) idarəedilməsilə məşğul olan mütəxəssislər üçün nəzərdə tutulmuşdur.
2-ci hissə