The Interview Times : Aysel Abbasova | Buraxılış No.1 | Dekabr, 2021 - El Presidente; Namazova, Fidan; Nəsirov, İkram; Kamanga, Nathan (ADA University, 2021)
Müsahibənin tamamını oxumaq üçün aşağıda View/Open hissəni tıklayın.
Keywords: ADA University--Newspaper.