Birbaşa reduksiyaetmə zamanı şixtənin tərkibinin dəmir girdələrinin strukturuna və faza tərkibinə təsiri - Azimova, Lala; A.M. Quliyeva (My University, 2017)
Məqalədə birbaşa reduksiyaetmə zamanı şixtənin tərkibinin dəmir girdələrinin strukturuna və faza tərkibinə təsirindən bəhs edilmişdir.