Veb saytların proqram təminatının optimallaşdırılması məsələləri - Kərimli, Pərvanə; Həsənzadə, Həmid (My University, 2024)
Dissertasiya işinin əsas məqsədi, proqramçıya mənfəət qazandırmaqdır. Əgər həmin veb sayta təlabat çox olsa, proqramçı tələb olunan gəliri əldə edə biləcək. İnternetdə axtarılan veb səhifənin önə çıxan reklamı istifadəçinin diqqətini cəlb edir. Veb saytın reklamının daha da gəlir gətirməsi üçün hər sayta daxil olduqda səhifə yenilənməlidir.Saytların ümumi optimallaşdırılması – hər bir veb səhifənin araşdırılması, bütün funksional metodlarını yoxlayaraq öyrənilmiş detallardır.

The main goal of the dissertation is to make a profit for the programmer. If there is a high demand for that website, the programmer will be able to get the required income. The prominent advertisement of the website searched on the Internet attracts the attention of the user. In order for the website's advertisement to bring even more income, the page should be updated every time the site is accessed. Overall optimization of sites - the details learned by examining each website, checking all its functional methods
Website software optimization issues
Keywords: Veb saytlar; Veb analitika; Web analytics; Websites