Böyük Zəfərin 101 Şəhidi - Tağıyev, Aydın ("Qanun Nəşriyyatı", 2023)
"Vətən" layihəmiz çərçivəsində qələmə aldığımız "Böyük zəfərin 101 şəhidi" kitabı 44 günlük Vətən savaşı zamanı iştirak etmiş 101 şəhiddən bəhs edir. Layihəmizin ilk hissəsində məqsədimiz İkinci Qarabağ müharibəsində şəhidlik zirvəsinə ucalan qəhrəmanlarımızı gələcək nəsillərə çatdırmaqdır. Üç mindən artıq qəhrəmanlarımızın otuzda birini işıqlandırmaq bizim üçün şərəfdir! Necə deyərlər, Aydın yazanların oxucuları, qaranlıq yazanların şərhçiləri var. Allah bütün şəhidlərimizə rəhmət eləsin. Bu "Vətən" layihəmizin nəzdində silsilə şəkildə bütün şəhidlərimiz işıqlandırılacaq.
Keywords: Martyrs - Azerbaijan - Biography; Soldiers - Azerbaijan - Biography; Azerbaijan - History