Maşınqayırma texnologiyası I hissə - Mövlazadə, Vaqif; Rəsulov, Nəriman; Hüseynova, Nelli; Bayramov, Binnət; Ümid, Yusif; Yusubov, Nizami (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2024)
Maşınqayırma xalq təsərrüfatının ən vacib sahələrindən biridir. O, kənd təsərrüfatı, energetika, nəqliyyat, ümumiyyətlə, sənayənin bütün sahələrini bütün sahələrini alət, maşın, avadanlıq, bir sözlə müxtəlif çeşidli texnika ilə təmin edir.