Radiomaneələr və onların aradan qaldırmaq üsullarının təhlili - Kərimova, Nərmin; Məhərrəmzadə, Nurlan (My University, 2024)
Radioqəbuledicilərin maneələrdən qorunması ekranlaşdırma, filtrləmə, antenna dizaynı, tezliklərin idarə edilməsi və adaptiv üsulların birləşməsini əhatə edir.
Keywords: Radiomaneələr,radio təsirinin mənbələri və radio maneələrin təsnifatı; Radioqəbuledicinin mənbələrdən çıxarılması radio səsi; Radio səs-küyünün qoruyucu mənbələri; Ötürülmüş radio səs-küyünün zəifləməsi tel ilə; Radioqəbuledicilərin maneələrdən qorunma üsulları