E-davamiyyət qeydiyyat sistemlərinin işlənməsi - Əliyev, Mikayıl; Bəşirov, Rəşad; Daşdəmirova, Nərmin; Kazımlı, Adela; Ağasizadə, Günel (My University, 2024)
E-davamiyyət qeydiyyat sistemlərinin işlənməsi — təhsil müəssisələrində və ya təşkilatlarda işçi və ya tələbə davamiyyətini rəqəmsal şəkildə izləyən və qeydiyyata alan informasiya sistemidir. Bu sistemlər kağız üzərində aparılan qeydiyyatın əvəzinə sürətli, dəqiq və analizə uyğun məlumat təqdim etməklə idarəetməni optimallaşdırır.
Keywords: Elektron davamiyyət sistemləri; Elektron davamiyyət sistemlərinin anlayışı; Electronic attendance systems; Elektron davamiyyət sistemlərinin tətbiqi və uğurlu nümunələr çətinlikləri