AzTU əməkdaşları Ümummilli Liderin anadan olmasının 100 illiyinə həsr olunmuş kitab sərgisində iştirak edib - AZTU (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2023)
ADA Universitetində Ümummilli Lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 100 illiyinə həsr olunmuş "Heydər Əliyev 100 illik yubiley kitab sərgisi: Fədakarlıq, Liderlik və İlham dolu əsrin təntənəsi" adlı kitab sərgisi keçirilib. Sərgidə Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Kitabxana İnformasiya Mərkəzi (KİM) və Yüksək Təhsil İnstitutunun (YTİ) əməkdaşları iştirak edib, həmçinin Energetika və avtomatika fakültəsinin tələbələri Əli Xəlilov və Sübhan Şıxmuradovun hazırladığı startaplar nümayiş olunub.
Keywords: ADA University -- Book fair.; ADA University -- Book fair -- Articles.; ADA University -- Aliyev, Heydar -- Centennial.