Enerji menecmenti sistemi - Yusifbayli, Nurali (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2025)
Dərslikdə enerji sektorunun mencment sisteminin ümumi məsələləri, Azərbaycan energetika sənayesinin idarə olunması praktikası və elektroenergtika sahəsində aparılan islahatlarla bağlı tənzimləyici sənədlər eləcə də, energetika sektorunda bazar münasibətləri və iqtisadi idarəetmə prinsipləri və enerji menecmenti sahəsində qabaqcıl təcrübə nəzərə alınmaqla enerji menecmentinin əsasları təsvir edilmişdir.
Keywords: Enerji menecmenti; Energetika