«Maşınqayırma müəssisələrinin layihələndirilməsi və renovasiyası» fənni üzrə məşğələ dərsləri - Qasımov, Əbdülhəmid; Yusubov, Nizami (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2024)
"Maşınqayırma müəssisələrinin layihələndirilməsi və renovasiya" fənninin öyrənilməsi praktiki işlərin-məşğələlərin keçirilməsi tələb edir ki, bu da tələbələrin nəzəri biliklərinin möhkəmləndirilməsinə, sexlərin layihələndirilməsində hesablama metodikasının mənimsənilməsinə kömək edir.