Hibrid avtomobillərin güc qurğularının texniki istismarının tədqiqi - Dəmirova, Günel; Mirzəzadə, İsa; Təhməzov, Orxan (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2023)
Hibrid avtomobillərin kütləvi inkişafı batareya texnologiyasının və servis infrastrukturasının qüsurlu olması ilə məhdudlaşır. İşin aktuallığı istismar zamanı hibrid qüvvə qurğularının uzunömürlüyünə və texniki qulluğun müddətinə təsir edən faktorları araşdırmaqla hibrid avtomobillərin texniki vəziyyəti yüksəltməkdir.