“ADA” Universitetində “Kitabxana-informasiya sahəsində əldə edilmiş nəzəri və təcrübi nailiyyətlərin tətbiqi” mövzusunda birinci Beynəlxalq elmi konfrans işini başa çatdırmışdır - Azərtac (Azərtac Mədəniyyət, 2014)
AZƏRTAC xəbər verir ki, Mədəniyyət və Turizm Nazirliyinin kitabxana sektorunun rəhbəri Lətifə Məmmədova çıxışında Prezident İlham Əliyevin 2008-ci il 6 oktyabr tarixli Sərəncamı ilə təsdiq edilmiş “Azərbaycan Respublikasında kitabxana-informasiya sahəsinin 2008-2013-cü illərdə inkişafı üzrə Dövlət Proqramı”nın əhəmiyyətini vurğulayaraq demişdir ki, bu proqram həmin sahənin inkişafını stimullaşdırmış və kitabxanaların fəaliyyətinin səviyyəsini yüksəltmişdir
Keywords: ADA University -- Conference materials.; Conference proceedings -- Articles.; ADA University -- News and media.