Rusca-azərbaycanca-ingiliscə elektroenergetika terminləri lüğəti - Yusifbayli, Nurali (Elm nəşriyyatı, 2025)
Elekrtroenergetikanın müxtəlif sahələrini əhatə edən bu lüğətdə 6700-dən çox zəruri termin daxil edilmişdir. Terminlər lüğətdə ardıcıl olaraq rus, azərbaycan və ingilis dillərində verilmişdir.
Keywords: Elektroenergetika; Elektroenergetika terminlər lüğəti