Vətən Fədailəri : Naxçıvan Şəhidləri. I hissə - Səxavətqızı, Manya ("Orxan" NPM., 2021)
"ŞƏHİD VƏTƏN ƏSİRİ, VƏTƏN ŞƏHİD ƏSƏRİDİR." Qeyd: Kitabda yazılan bütün məqalələr şəhidlərin ailələrindən alınan məlumatlar əsasında yazılıb.
Keywords: Martyrs - Azerbaijan - Biography; Soldiers - Azerbaijan - Biography; Azerbaijan - History