İKT yönümlü müasir cihazlarin parametrlərinin tədqiqi və təhlili üzrə veb sayt layihəsinin işlənilməsi - Ağazadə, Gülzar; Əliyev, Elvin (My University, 2024)
İKT yönümlü müasir cihazların parametrlərinin tədqiqi və təhlili üzrə veb sayt layihəsinin işlənilməsi — həm texniki məlumat bazası qurmaq, həm də istifadəçilərə müqayisə və təhlil imkanı vermək baxımından çox funksiyalı, maraqlı bir layihədir. Bu tip platformalar adətən laptop, planşet, smartfon, router, IoT cihazları, smart saatlar və digər İKT məhsullarının texniki xüsusiyyətlərini təqdim edir və qarşılaşdırır.
Keywords: İKT cihazlarının əhəmiyyəti və sosial həyatda mövqeyi; İstifadə olunan texnologiyaların təsnifatı; Veb saytın dizaynı və onun frontend proqramlaşdırılması