25-27 oktyabr tarixlərində ADA Universitetində Azərbaycan Respublikasının Ümummilli Lideri Heydər Əliyevin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş Beynəlxalq Kitab Sərgi -Yarmarkası keçirilmişdir - Milli Aviasiya Akademiyası (Milli Aviasiya Akademiyası, 2023)
25-27 oktyabr tarixlǝrindǝ ADA Universitetindǝ Azǝrbaycan Respublikasının Ümummilli Lideri Heydǝr Əliyevin 100 illik yubileyinǝ hǝsr olunmuş Beynǝlxalq Kitab Sǝrgi -Yarmarkası keçirilmişdir. Milli Aviasiya Akademiyası kitabxanası 25-27 oktyabr tarixlǝrindǝ ADA Universitetindǝ Azǝrbaycan Respublikasının Ümummilli Lideri Heydǝr Əliyevin 100 illik yubileyinǝ hǝsr olunmuş Beynǝlxalq Kitab Sǝrgi-Yarmarkasında iştirak etmişdir. Sǝrgidǝ ölkǝmizin 13-dǝn artıq yerli akademik, universitet kitabxanaları ilǝ yanaşı kitab evi, nǝşriyyatlar vǝ kitab mağazaları da yarmarkada iştirak etmişdir
Keywords: ADA University -- Book fair.; ADA University -- Book fair -- Articles.; ADA University -- Aliyev, Heydar -- Centennial.