Kompüter mühəndisliyi ixtisası üzrə veb platforma üzərindən öyrədici sistemin yaradılması - Ağaniyev, Samur; Məmmədzadə, Şahmar; Rzayeva, Nuranə (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2023)
Universitetlər sürətli dəyişikliklərin öhdəsindən gələ bilən, dünyanı düzgün qavrayan, müasir informasiya və kommunikasiya texnologiyalarından istifadə edən, informasiyanı biliyə çevirən, qloballaşan dünyada qlobal rəqabət aparan fərdlər yetişdirməlidir. Bu vəziyyət qarşısında hər sahədə olduğu kimi kompüter mühəndisliyi təhsili sahəsində də yeni öyrənmə və ünsiyyət yanaşmalarının və nəzəriyyələrinin ön plana çıxması qaçınılmazdır.
Keywords: Kompüter mühəndisliyi