Universal torna dəzgahının təmir-texnoloji prosesinin işlənməsi - Ağazadə, Orxan; Eyyubov, Eyyub; Əhmədov, Fərid; Əziz, Zeyd; Novruzov, Hacı (My University, 2024)
Maşınqayırma istehsalatında geniş istifadə olunan universal torna dəzgahları uzunmüddətli və intensiv istismardan sonra təmirə ehtiyac duyur. Dəzgahların dayanıqlı və dəqiq işləməsi üçün təmir-texnoloji proseslərin müasir yanaşmalarla işlənməsi zəruridir.
Development of the repair and technological process of a universal lathe
Keywords: Universal torna dəzgahı; Dişli çarxın bərpası; Universal lathe machine; Gear wheel restoration