Elmi axtarışlar - Mirzayev, Habib (My University, 2002)
Kalka üsulu ilə yaranan kargüzarlıq terminləri Azərbaycan dilinin kargüzarlıq leksikasının zənginləşməsində mühüm əhəmiyyət kəsb edir.
Keywords: Kalka üsulu; Kargüzarlıq terminləri