Elektrik sistemlərində keçid prosesləri - Yusifbayli, Nurali (Maarif nəşriyyətı, 2025)
Dərslikdə elektrik sistemlərində elektromaqnit və elektromexaniki keçid proseslərinin gedişinin fiziki əsaslarına baxılmışdır. Elektrik sistemlərində qısaqapanma cərəyanlarının və keçid proseslərinin analizi metodları verilmiş və müvafiq nümunələr təqdim olunmuşdur.
Keywords: Energetika; Elektrik sistemləri