Rəqəmsal imkanlarla təchizat zəncirinin təkmilləşdirilməsi - Abdullalı, Coşqun; İsayev, Nail; Ağayev, Əlimərdan; Əliyev, Arif (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2023)
Qlobal təchizat zəncirlərinin artan mürəkkəbliyi və dəyişkənliyi təşkilatların səmərəliliyini, şəffaflığını və dayanıqlığını artırmağı vacib edib. Artan müştəri gözləntiləri, tənzimləyici təzyiqlər və davamlılıq narahatlıqları qarşısında müəssisələr rəqabət üstünlüyünü qorumaq üçün uyğunlaşmalı və yenilik etməlidirlər. Rəqəmsal imkanlar bu məqsədlərə nail olmaq üçün perspektivli imkanlar təklif edir, təşkilatlara əməliyyatları sadələşdirməyə, görmə qabiliyyətini artırmağa və pozuntulara daha yaxşı reaksiya verməyə imkan verir. Bununla belə, bir çox şirkətlər hələ də bu texnologiyaları mənimsəmək və effektiv şəkildə tətbiq etmək üçün mübarizə aparır, çox vaxt onların potensial faydaları və tətbiqləri haqqında məlumatlı olmamaq və ya başa düşməmək səbəbindən.
Keywords: Təchizat zəncirinin idarə olunması