Azərbaycan Respublikasının kiçik şəhərlərində sərnişin terminallarının işinin təkmilləşdirilməsi - Məmmədov, Xalid; Quliyev, Zamin; Əliyev, Firuz; Qurbanov, Abdulxaliq; Həsənzadə, Xədicə (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2023)
Elmi tədqiqat işi nəqliyyat mübadilə mərkəzlərinin işinin təşkili, ölçülərinin müəyyən edilməsi və sərnişin daşımalarının keyfiyyət göstəricilərini nəzərə almaqla nəqliyyat vasitələrinin məhsuldarlığının artırılması, nəqliyyat vahidlərindən istifadə səmərəliliyinin və daşımaların keyfiyyətinin yüksəldilməsinə həsr edilmişdir.
Keywords: Logistika və Nəqliyyat; Nəqliyyat daşımaların və idarə etmənin təşkili