Banklarda müştəri problemlərinin analizi üçün proqram təminatı yaradılması - Bəşirov, Fərid (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2024)
Sistem programlaşdırması, əsasən, hardware və software arasında əlaqə qurmaq üçün istifadə olunan bir yazılımın inkişaf prosesidir. Bu sahədə çalışan proqramçılar, əməliyyat sistemləri, sürücülər, yerləşik sistemlər və şəbəkə yazılımları kimi sistem səviyyəsində olan yazılımları yaradırlar.