Veb əsaslı AzTU E-Event proqram təminatının işlənməsi - Arifli, Mətin; Bayraməliyev, Cəbrayıl; Muradov, Takhir; Rzayev, Mətin; Ələsgərli, Kamran (My University, 2024)
Azərbaycan Texniki Universitetində elektron tədbir idarəetmə sisteminin (AzTu – e-Event Sistemi) yaradılmasına həsr olunmuş mövzunu seçmək, müstəqil tədqiqatın nailiyyətinə yönləndirilmiş strateji bir qərarın nəticəsində ortaya çıxmışdır. Bu mövzu, universitetin tədbir idarəetməsinin müasir texnologiyaların tətbiqi ilə inkişafını və tədbirlərin daha effektiv şəkildə təşkil edilməsini hədəfləyir.
Development of web-based AzTU E-Event software
Keywords: E-event sitemlərinin üstünlükləri və istifadə sahələri; Veb-əsaslı e-event proqramlarının xüsusiyyətləri və yaradılma yolları; AzTu e-event proqra təminatı və onun funksiyaları