Azərbaycanın ən yeni tarixi - Nagi, Akif (My University, 2024)
Kitabda yeni dövrləşdirmə, hadisələrə, şəxsiyyətlərə fərqli, o cümlədən, metodoloji və rasional yanaşma, mahiyyəti real əks etdirən terminlər və sair yeniliklər öz əksini tapmışdır. Ana xətt olaraq Azərbaycan dövlətçiliyinin ən yeni tarix dönəmində bərpa olunması uğrunda mübarizə və fəaliyyət prosesi əks olunmuşdur. Kitab orta və ali məktəblərdə dərslik, əlavə tədris vəsaiti kimi istifadə edilə, habelə, geniş oxucu dairələri üçün də maraqlı ola bilər.